EMACS 2017 Aarhus arhiva

Svi rezultati hrvatskih predstavnica u Aarhusu


Irena Vlahinić 4. u finalu skoka u vis

Naša posljednja predstavnica na Europskom prvenstvu u Aarhusu završila je svoj nastup osvojenim 4.mjestom. Srebrna medalja izmakla joj je za jedan neuspješan pokušaj na visini od 158 cm. Sve prethodne visine Irena je svladala u prvom pokušaju, dok je zadnju, 158 cm preskočila tek u trećem. Njene protivnice su to učinile u drugom pokušaju, pa ih je to svrstalo na drugo i treće mjesto, dok je “nesretno” četvrto mjesto pripalo Ireni.

vlahinic vis finale aarhus


Finale na 200m  Sonje Došen Čulić

Odličnom utrkom u finalu na 200 m, Sonja Došen Čulić osvojila je 5. mjesto s najboljim ovogodišnjim rezultatom od 28,77 s.

dosen 200m finale photofinish aarhus
dosen 200m finale results aarhus


Još jedan uspjeh naših predstavnika u Aarhusu –
Renata Novosel osvojila srebro u skoku u dalj

renata danska proglašenje skok u dalj (1) renata danska proglašenje skok u dalj (2)

Hrvatska je osvojila i svoju drugu medalju na Evropskom veteranskom prvenstvu. Renata Novosel osvojila je srebrnu medalju u skoku u dalj sa 517 cm,a nedostajao je samo jedan  centimetar do zlata   –  iza Njemice Urte   Alisch !
Od ostalih predstavnica u skoku u dalj, Sonja Došen Čulić osvojila je 19. mjesto u kategoriji W50, sa najboljim ovogodišnjim rezultatom (SB) od 4,17m, a Dragana Ciganović je najboljim ovogodišnjim skokom od 4,47m došla do 11. mjesta u kategoriji W35.


Ivona Jerković – prvakinja Europe u skoku s  motkom

IVONA JERKOVIĆIvona Jerković osvojila je zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u danskom Aarhusu u skoku s motkom u kategoriji W40-44. Od svojih protivnica bila je bolja za čak pola metra, sve skokove odradila je u prvom pokušaju, a rezultat od 3.40 m je njen najbolji ove sezone, te ujedno novi hrvatski i balkanski rekord u kategoriji W40-44!
ČESTITAMO!!!


novosel semifinal 100mdosen semifinal 100m

Naše dvije najbrže dame su nakon kvalifikacija nastupile i u polufinalu na 100m. Obje su odlično

istrčale ovu dionicu, ali za nekoliko stotinki im je izmakao plasman u finale. U ukupnom plasmanu zauzele su odlično 9.mjesto u kategorijama W45 (Renata Novosel) i W50 (Sonja Došen Čulić)


Službena stranica

Hrvatske boje brani 6 natjecatelja.

NATJECATELJI EP DANSKA 2017 satnica