Članarina za 2018.g

Drage veteranke i veterani,
odlukom Izvršnog odbora HAVU od 26.10.2017. utvrđena je obaveza članarine za 2018. godinu.

Odluka o članarini za 2018.g


Odlukom Izvršnog odbora i u dogovoru sa HAS-om, na službenim veteranskim natjecanjima u organizaciji HAVU i HAS moći će u konkurenciji nastupati samo članovi udruge, dok  će ostali atletičari moći nastupiti izvan konkurencije (IK). Uplatom članarine za HAVU automatski postajete i član HAS-a. Na taj način stječete pravo uvrštenja na tablice sezone koje vode HAVU (za veterane) i HAS (za seniore – uključujući i veterane)
Npr.: na veteranskom prvenstvu Hrvatske naslov prvaka Hrvatske može osvojiti samo član HAVU, dok nečlanovi mogu nastupiti izvan konkurencije. Rezultati nečlanova neće biti uvršteni u tablice sezone (HAVU/HAS)
Isto tako, prilikom prijave na balkanska, evropska i svjetska prvenstva, završno odobrenje organizatoru šalje HAVU i uvjet je plaćena članarina za godinu u kojoj se natjecanje održava.
U radu Skupštine (redovne, izborne, izvanredne) mogu sudjelovati samo članovi – oni koji su platili članarinu za tekuću godinu. Članarina se može platiti i neposredno prije početka skupštine.


U privitku objavljujemo i odgovore na vaša najčešće postavljana pitanja.